Corona: Ikke møt opp ved luftveissymptomer!

Det kommer stadig ny informasjon om coronaviruset. Det er for oss viktig at vi følger rådene som gis ut via FHI.no og helsenorge.no .


Vi må beskytte våre pasienter. Våre anbefalinger i kontakt med oss: 

– Det er mange som ringer oss. Vi er tilgjengelige elektronisk på https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen

 IKKE møt opp på legekontoret dersom du har luftveissymptomer. Vi skal sette opp egne tider til slike konsultasjoner. Ta  kontakt med oss elektronisk. 

– IKKE møt opp om du mistenker at du har infeksjon med corona. Ta kontakt med oss elektronisk ( se link over). Dette for å unngå smitte på andre og oss som personale. 

– har du allerede en avtale og ikke har vært i utlandet, ikke vært utsatt for corona smitte / har mistanke eller ikke har luftveissymptomer, så kan du møte opp.

– har du allerede en avtale og har utviklet luftveissymptomer, ta kontakt med oss før timen elektronisk, så vil vi endre tiden eller gjennomføre en elektronisk konsultasjon, evt video. 

– Vi har nå startet med videokonsultasjoner, dette er for å hindre smitte og være så godt tilstede for dere som mulig. For å kunne ha en video konsultasjon trenger du ikke annet enn en mobiltelefon med kamera og internett eller egen PC. 


Anbefaler alle å følge rådene på FHI.no og helsenorge.no .

Om forfatter